donderdag 5 augustus 2010

Tiny en Lau ook in Overijssel?

Na een paar dagen aanmodderen met een T-mobile prepaid internet adapter in ons vakantiehuisje in Ommen (omdat we midden in het bos zitten is de verbinding vrij lastig te verkrijgen of heel erg langzaam en valt zelfs regelmatig weg, dus....die reclame van "overal internet" klopt niet helemaal!), hebben we ontdekt dat er in het café/restaurant van dit vakantiepark GRATIS (we blijven per slot van rekening Nederlanders ;-)) > internet (wifi ) is! Dus vandaar dat we (onze zoon Riccardo en ik) ook nu weer eventjes hier in het café/restaurant zitten te internetten, terwijl Willem en dochter Michelle zijn gaan zwemmen.
Terwijl we hier zitten te internetten, zijn er 2 medewerkers van dit vakantiepark een soort van "podium" aan het fabriceren, waarschijnlijk voor een kindervoorstelling of zoiets dergelijks. De 2 medewerkers doen een poging om een soort van beschilderd laken op te hangen, dat moet fungeren als achtergrond/decor van het toneel en ze zijn de hele tijd continu op elkaar aan het mopperen omdat de 2 constant van mening verschillen en ze beiden niet geheel voor elkaar krijgen wat zij voor ogen hadden. Wat ze ook uitproberen, het lukt niet helemaal zoals ze dus willen en het afkatten van elkaar wordt steeds erger. Ze zijn constant aan het vitten op elkaar en daarom schoten Riccardo en ik een klein beetje in de lach. Ze doen ons ineens een beetje denken aan "Tiny en Lau".

Misschien heeft u wel eens gehoord van dit Rotterdamse echtpaar, dat landelijk bekend is geworden door hun YouTube filmpjes, waarin ze elkaar (heel zacht uitgedrukt) de huid volschelden met woorden die ik hier maar niet letterlijk zal herhalen. Met name de filmpjes waarin ze met de kerstversiering bezig zijn, zijn inmiddels "legendarisch" te noemen.

Maar blijkbaar wonen er in iedere woonplaats wel een "Tiny en Lau"...óók in Ommen ;-) Riccardo zit hier naast mij nu nog steeds na te gniffelen.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten