zondag 4 oktober 2009

Spangas film

spangas op survivalSinds ongeveer 2 jaar wordt hier wekelijks (eigenlijk altijd onder etenstijd, dus zo'n beetje met bord op schoot....opvoedkundig dus héél erg verantwoord, ahum...) eigenlijk steevast de jeugdserie "Spangas" gekeken.

Spangas is een Nederlandse jeugd-soapserie, gemaakt door de NCRV en de makers van ZOOP (populaire jeugdserie tussen 2004 en 2007). De serie draait om de levens van een groep leerlingen op het Spangalis College.
Populaire karakters in de serie zijn o.a. namen als; Nassim, Jolé, Irmak, Flip & Tobias, Fay, Avalanche, Lana, Luxor e.v.a.

Na 2 succesvolle seizoenen als tv-serie kon het eigenlijk niet uitblijven dat er ook een heuse bioscoopfilm werd gemaakt.

Gisteren ben ik met Riccardo (onze 12-jarige zoon) naar de bioscoop geweest om de film te gaan bekijken, vergezeld van een grote bak met popcorn en iets te drinken erbij. Het was eigenlijk best wel weer een poos geleden dat we naar de bioscoop waren geweest, dus best wel weer erg gaaf om zo'n groot scherm voor je neus te hebben met èchte "surround sound" (onze cinema surround set thuis klinkt goed, maar in de bioscoop is het toch weer anders, klinkt nog nèt even beter...).

We gaan hier natuurlijk niet de inhoud van de film vertellen, want waarschijnlijk zijn de makers van de film daar niet echt blij mee, maar wij vonden het in ieder geval een hele spannende film. Goed camerawerk, goed acteerwerk!
We wachten met smart tot de dvd uitkomt...

Michael Jackson This is it filmEnne, ons volgende bioscoopavontuur is ook al bekend, want we hebben meteen maar kaartjes gehaald voor "This is it", de Michael Jackson film.
Die film móet je eigenlijk gewoon op een groot scherm gezien hebben met goede surround sound! Een gewoon concert van Michael Jackson zit er niet meer in, dus dan maar zo....
"De Storm" (over de watersnoodramp in 1953) lijkt me ook een hele goede film, maar ja....je kunt nu eenmaal niet alle films tegelijk zien....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten