woensdag 21 oktober 2009

Oorpijn

oorpijnOnze dochter, Michelle, is al ruim een week aan het snotteren en het hoesten (maar ja...dat is bijna iedereen die ik ken zo'n beetje aan het doen de laatste tijd, inclusief "moi"). Gisterenmiddag kreeg ze ineens vuurrode wangetjes en gilde ze het uit van de pijn; "Auw, oortje pijn!"
In eerste instantie geen koorts of verhoging. Bleef echter wel huilen, had ooknergens zin in, behalve op de bank liggen met haar eigen vertrouwde "dekentje" (Een wollen babydekentje uit de "John Lennon baby collectie", die sleept ze nog steeds overal mee naar toe. Een ander kind heeft een knuffel, onze dochter heeft dat dekentje. Die hoef je ook vooral niet beneden te laten liggen als ze naar bed gaat, want je kunt hem echt gaan halen. Hij moet ook af en toe "stiekem" in de wasmachine als ze het niet ziet, anders is ze niet te genieten. Michelle en haar dekentje zijn onafscheidelijk!).

Wel paracetamol gegeven tegen de pijn. Verder kon ik niet zoveel uitrichten, want de huisartsenpost was natuurlijk al dicht.

Warm eten wilde ze niet (normaal gesproken is ze een goede eter, dus als ze niet wil, is ze echt niet lekker), maar lekkere koele appelmoes ging er wel in, dus vooruit dan maar.

Vandaag is ze even bij de huisarts geweest. Neusspray gekregen. Verder zoveel mogelijk koorts in de gaten houden (vandaag had ze inderdaad wat verhoging) en paracetamol blijven geven.

We verwennen haar de komende dagen maar wat extra. Hopelijk is ze snel weer beter....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten